Toimintaohjeet seuran jäsenille (Voimassa 20.02.2022 asti -päivitetty 26.01.2022)

Jyväskylän Sulkapalloseura pyrkii toiminnassaan noudattamaan paikallisviranomaisten, THL:n ja Olympiakomitean antamia suosituksia koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Kulku Hipposhallin harjoituksiin

Hipposhallin harjoituksiin kuljetaan tällä hetkellä Monitoimitalon B1 ovesta. Monitoimitalon B1 ovi sijaitsee Rautpohjankadun puolella lähellä Monitoimitalon eteläpäätyä. Ovi on merkattu alla olevaan karttaan ohessa on video-ohje kulkemiseen Monnarilta Hippokselle.

Koronapassi harjoituksissa

Seuran harjoituksissa vaaditaan kaupungin ohjeiden mukaisesti yli 16-vuotiailta toimintaan osallistuvilta henkilöiltä koronapassia. Valmentaja tai vuoron vastaava tarkastaa koronapassit harjoitusten alkaessa.

Yleisohjeet

  • Muistakaa tulla harjoituksiin vain oireettomana ja noudattaa yleisesti hyvää aivastamis- ja yskimishygieniaa.
  • Peskää kädet saippualla aina harjoituspaikalle saapuessanne ja harjoituksista lähtiessä. Valmentajien välinelaukusta löytyy myös käsihuuhdetta.
  • Välttäkää ylimääräistä oleskelua harjoitustiloissa. Kun tulette harjoituksiin, pyrkikää oleskelmaan vain sulkapallolle varatuissa tiloissa.
  • Pyrkikää sopimaan lasten ja nuorten saapuminen ja lähteminen harjoituksiin ilman huoltajan vierailua Hipposhallin sisätiloissa (poikkeuksena Minisulkis). Yli 12-vuotiaden liikuntaan osallistumattomien henkilöiden tulisi käyttää liikuntapaikalla kasvosuojainta.
  • Ryhmien valmentajat ovat paikalla harjoituspaikalla 20 minuuttia ennen lasten harjoituksen alkua vastaanottamassa pelaajia ja odottavat tarvittaessa kunnes kaikki pelaajat ovat lähteneet. Valmentajilla on matkapuhelimet, joilla he voivat avustaa mahdollisessa noudon järjestelyissä. Pelaajilla olisi hyvä olla mukanaan huoltajiensa yhteystiedot (varmistakaa myös ajankohtaiset yhteystiedot myClub-järjestelmässä).
  • Pukekaa harjoitusvaatteet mahdollisuuksien mukaan jo kotona ja välttäkää yleisten puku-ja pesutilojen käyttöä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja yhteistyötä vallitsevan tilanteen jatkuessa.