Minisulkis perheille

Minisulkis perheille - sulkapalloa perheen pienimmille sekä vanhemmille!


Tervetuloa mukaan JySSin Minisulkiksen pariin!

Katso tästä linkistä Suomen Sulkapalloliiton videoita Minisulkiksen treeneistä.

Ryhmissä harjoitellaan sulkapalloa sekä monipuolista liikkumista perheen pienimmille pelaajille. Minisulkis on tarkoitettu 4-8 vuotiaille lapsille, jotka aloittelevat uutta harrastusta liikunnan parissa. Ryhmien harjoituksissa tehdään erilaisia harjoitteita iloisessa ja innostavassa tunnelmassa yhdessä kavereiden ja vanhempien kanssa! Tästä alkaa pelaajan polku!

Minisulkisryhmien vetäjänä toimii Ilari Nurmela apulaisineen.

Minisulkisryhmissä harjoitellaan syksyllä 2018 maanantaina, tiistaina ja torstaina. Kaikki ryhmät treenaavat Hipposhallissa. Pelaajat voivat osallistua treeneihin kerran, kaksi tai kolme kertaa viikossa. Ilmoittautuminen kaikkiin ryhmiin erikseen.

Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita osallistumaan harjoituksiin, yhdessä on mukava treenata. Aloitamme harjoitukset 13.8.2018. Kevätkausi 2019 kestää toukokuun puoleen väliin saakka.

Minisulkiksen hinta on syksyllä 2018 1 krt/vko 100 € (1 tunti) / edistyneet 120 € (1,5 tuntia). Uudet pelaajat maksavat myös vuoden 2018 syksyn jäsenmaksun 25 €. Vanhemmilta ei peritä maksuja treeneihin osallistumisesta.

Minisulkisryhmiin pääsee ilmoittautumaan JySS MyClub -linkin kautta. Tervetuloa mukaan!