Aikuisten Peliklubi sekä ohjatut ryhmät

Aikuisten Peliklubi

Aikuisten peliklubi on tarkoitettu kaikille sulkapallosta kiinnostuneille kaksin- ja nelinpelaajille. Peliklubin toiminta ei ole ohjattua, vaan klubi kokoontuu pelaamaan itsenäisesti.

Ilmoittautumaan pääset JySS MyClub-linkin kautta.

Aikuisten Starttiryhmä

Starttiryhmä on suunnattu kaikentasoisille aikuispelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittymään sulkapallon perusteissa. Ryhmän pelaajille löytyy tarvittaessa lainamaila seuralta.

Aikuisten Kilparyhmä

Aikuisten ohjatuissa ryhmäläisten odotetaan hallitsevan sulkapallon perusteet ja harjoituksissa tehdään runsaasti pelinomaisempia harjoituksia kaksin- ja nelinpeliteemaisia harjoitteita.

Aikuisten ohjatut treenivuorot

Hyvän menestyksen saattelemana sekä yleisön pyynnöstä jatkamme ohjattua toimintaa myös jatkossakin. Aikuistreeneissä keskitytään kaksinpelin keskeisiin osa-alueisiin mm. jalkatyöhön, tekniikkaan, hikoiluun sekä tietysti hauskanpitoon, mukaan lisätään tilaisuuden tullen hieman lisää taktiikkaa sekä muita pikku haasteita.

Ryhmään pääset ilmoittautumaan JySS MyClub-linkin kautta.

Treenivuoroille ilmoittauminen tapahtuu jokaiselle kerralle erikseen Nimenhuudossa osoitteessa: https://jyssaikuisetohjattu.nimenhuuto.com/

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan!