Kilpailutoiminta

Tässä ohjeet kilpailulisenssi hankintaan: KILPAILULISENSSIN OSTO-OPAS

SUOMEN SULKAPALLOLIITON KILPAILUT

Jyväskylän Sulkapalloseuran pelaajat osallistuvat aktiivisesti Suomen Sulkapalloliiton järjestämiin kilpailuihin niin juniorisarjoissa kuin aikuistenkin luokissa.

Sulkapalloliiton kauden kilpailukalenteri löytyy täältä.

Suomen Sulkapalloliiton kilpailuihin saavat osallistua pelaajat jotka kuuluvat johonkin Sulkapalloliiton jäsenseuraan. Myös kilpailulisenssi on pakollinen kaikille Sulkapalloliiton kisoihin osallistuville pelaajille.
Kilpailulisenssin hankkimisen ohjeet löydät täältä.

Kaikkien pelaajien tulee myös hoitaa vakuutuksensa itse. Pelaajia ei ole vakuutettu Jyväskylän Sulkapalloseuran toimesta.

JYVÄSKYLÄN KANSALLISET KILPAILUT

Jyväskylän Sulkapalloseura järjestää vuosittain syksyllä sekä keväällä kansalliset kilpailut. Kilpailut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1979. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomen sulkapalloliiton lisensoiduilla pelaajilla.

Kisoissa pelataan sekä aikuisten että juniorien luokat.

Tulevina vuosina kilpailutoimintaa on tarkoitus kasvattaa järjestämällä lisää kilpailuita ja ottamalla mukaan parasulkapalloluokat.

BUUGI CUP

Buugi Cup on Jyväskylän Sulkapalloseuran ja Liikunta- ja Hyvinvoitikeskus Buugin yhteistyössä järjestämä iloinen ja rento kilpailu, jonne ovat tervetulleita kaikki sulkapallosta kiinnostuneet.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla JySS:n jäsen eikä sinulla tarvitse olla kilpailulisenssiä.

Buugi Cup järjestetään 10 kertaa vuodessa Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa Jyväskylässä. Pelit pelataan lauantaisin 9.00-15.00 välisenä aikana. Kisaluokissa on sekä kaksin- että nelinpelimahdollisuudet.

Yhden sarjan pelit pyritään pelaamaan 3-4 tunnin sisällä.

Kisat ovat avoimet kaikille. Lisenssipelaajat eivät saa ilmoittautua kuntosarjoihin, eivätkä pelaajat jotka ovat joskus olleet luokiteltu B-luokkaan tai korkeammalle.

BUUGI KILPASARJA

Buugi Kilpasarjassa pelataan kaksin- ja nelipelit.

Sarja pelataan Mondrad –kaaviolla, mikä tarkoittaa sitä, että yksittäisten pelien sekä voittajilla että häviäjillä pelit jatkuvat niin kauan kunnes kaikki sijoitukset ovat ratkaistu pelaamalla.

Voittajat sekä alajatkokaavioiden parhaat palkitaan jokaisessa osakilpailussa Buugin lahjakorteilla. Kilpasarjassa kilpaillaan myös syksyn ja kevään kokonaiskilpailun voitosta.

Pelaajat pelaavat luokassa omilla aitosulkapalloilla.

BUUGI HARRASTESARJA

Buugi Harrastesarjassa pelataan kaksin- ja nelipelit.

Lisenssipelaajat eivät tähän luokkaa voi osallistua.

Osakilpailun parhaat palkitaan Buugin lahjakorteilla.

Pelaajat pelaavat luokassa omilla muovi- tai aitosulkapalloilla.

BUUGI STARTTISARJA

Buugi Juniorisarja on tarkoitettu kaikentasoisille 5-16 vuotiaille sulkapallosta kiinnostuneille.

Pelaajat jaetaan iän ja tason mukaan 4-5 pelaajan lohkoihin. Lohkon sisällä kaikki pelaavat kaikkia vastaan.

Lohkoihin pyritään saamaan mahdollisimman samantasoiset pelaajat. Lohkon voittajat nostetaan tarvittaessa seuraavilla kerroilla kovempaan lohkoon ja heikommin menestyneet taas helpompaan lohkoon.

Kisassa pelataan sekä kaksin- että nelinpelit.

Osakilpailun parhaat palkitaan Buugin lahjakorteilla.

Järjestäjät tarjoavat tässä luokassa aitosulkapallot.