Kilpailutoiminta

SM-kisat

Tähtikisat

Suliscupit

SUOMEN SULKAPALLOLIITON KILPAILUT

Jyväskylän Sulkapalloseuran pelaajat osallistuvat aktiivisesti Suomen Sulkapalloliiton järjestämiin kilpailuihin niin juniorisarjoissa kuin aikuistenkin luokissa.

Sulkapalloliiton kauden 2018-2019 kilpailukalenteri löytyy täältä.

Suomen Sulkapalloliiton kilpailuihin saavat osallistua pelaajat jotka kuuluvat johonkin Sulkapalloliiton jäsenseuraan. Myös kilpailulisenssi on pakollinen kaikille Sulkapalloliiton kisoihin osallistuville pelaajille. Kilpailulisenssin kaudelle 2018-2019 voi ostaa täältä.

Kaikkien pelaajien tulee myös hoitaa vakuutuksensa itse. Pelaajia ei ole vakuutettu Jyväskylän Sulkapalloseuran toimesta missään kisoissa.

JYVÄSKYLÄN KANSALLISET KILPAILUT

Jyväskylän Sulkapalloseura järjestää vuosittain syksyllä sekä keväällä kansalliset kilpailut. Kilpailut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1979. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomen sulkapalloliiton lisensoiduilla pelaajilla.

JySSin perinteiset Tähtikisat pelataan Monitoimitalolla 8.-9.12.2018. Kisoissa pelataan sekä aikuisten että juniorien luokat.


Liikuntakeskus Buugin ja Jyväskylän Sulkapalloseuran yhteistyössä järjestämässä kilpailusarjassa on keväällä 2019 neljä osakilpailua. Kisat käydään lauantaisin klo 9.00-15.00 välillä Liikuntakeskus Buugissa Killerillä.

Yhden sarjan pelit pyritään pelaamaan 3-4 tunnin sisällä.

Kisat ovat avoimet kaikille Keski-Suomessa asuville. Lisenssipelaajat eivät saa ilmoittautua kuntosarjoihin, eivätkä pelaajat jotka ovat joskus olleet luokiteltu B -luokkaan tai korkeammalle.

Junioreiden suliscup on kerran kuussa sunnuntaisin Liikuntakeskus Buugissa järjestettävä lasten sulkapalloturnaus.

Turnaus on tarkoitettu kaikentasoisille 7-16 vuotiaille sulkapallosta kiinnostuneille. Kisaan osallistuminen ei edellytä seuran jäsenyyttä.

Pelaajat jaetaan iän ja tason mukaan 4-5 pelaajan lohkoihin. Lohkon sisällä kaikki pelaavat kaikkia vastaan.

Lohkoihin pyritään saamaan mahdollisimman samantasoiset pelaajat. Lohkon voittajat pääsevät seuraavalla kerralla kovempaan lohkoon, ja heikommin menestyneet taas helpompaan lohkoon.

Kisassa pelataan sekä nelinpelit että kaksinpelit.

Aika ja paikka: Sunnuntaisin klo 11.00-14.00 Liikuntakeskus Buugi Killerillä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä aina kisaviikon keskiviikkona.

Osallistumismaksu: 10 €/kaksinpeli, 10 €/pari nelinpeli, maksetaan kisapaikalla.

Järjestäjät tarjoavat pallot. Kaikki osallistujat palkitaan. Lohkojen voittajille erikoispalkinnot.

HÖNTSÄSULISKISA

Höntsäsuliskisaluokka on tarkoitettu kaikille leikkimielisestä kisailusta kiinnostuneille. Aiempaa peli- tai kisakokemusta ei tarvitse tässä luokassa olla. Lisenssipelaajat ja pidempään harrastaneet eivät tähän luokkaa voi osallistua.

Tule kokeilemaan Keski-Suomen hauskinta suliskisaa. Ensimmäinen kerta on ilmainen!

Höntsäsuliskisat pelataan lauantaisin 8 kertaa vuodessa Buugi Cupin yhteydessä. Pelit pelataan klo 9.00-15.00 välisenä aikana ja ne pyritään saattamaan alusta loppuun 3-4 tunnin sisällä.

Tule itse ja ota kaverit mukaan!

  • Kaksinpeli 20 € /15 € (JySS jäsenhinta)
  • Nelinpeli 10 €

JySS:n jäsenenä saat etuja. Tutustu etuihin TÄSTÄ.