Kilpailutoiminta

SUOMEN SULKAPALLOLIITON KILPAILUT

Jyväskylän Sulkapalloseuran pelaajat osallistuvat aktiivisesti Suomen Sulkapalloliiton järjestämiin kilpailuihin niin juniorisarjoissa kuin aikuistenkin luokissa.

Sulkapalloliiton kauden kilpailukalenteri löytyy täältä.

Suomen Sulkapalloliiton kilpailuihin saavat osallistua pelaajat jotka kuuluvat johonkin Sulkapalloliiton jäsenseuraan. Myös kilpailulisenssi on pakollinen kaikille Sulkapalloliiton kisoihin osallistuville pelaajille.
Kilpailulisenssin hankkimisen ohjeet löydät täältä.

Kaikkien pelaajien tulee myös hoitaa vakuutuksensa itse. Pelaajia ei ole vakuutettu Jyväskylän Sulkapalloseuran toimesta.

JYVÄSKYLÄN KANSALLISET KILPAILUT

Jyväskylän Sulkapalloseura järjestää vuosittain syksyllä sekä keväällä kansalliset kilpailut. Kilpailut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1979. Osallistumisoikeus on kaikilla Suomen sulkapalloliiton lisensoiduilla pelaajilla.

Kisoissa pelataan sekä aikuisten että juniorien luokat.

Tulevina vuosina kilpailutoimintaa on tarkoitus kasvattaa järjestämällä lisää kilpailuita ja ottamalla mukaan parasulkapalloluokat.

BUUGI CUP

Buugi Cup on Jyväskylän Sulkapalloseuran ja Liikunta- ja Hyvinvoitikeskus Buugin yhteistyössä järjestämä iloinen ja rento kilpailu, jonne ovat tervetulleita kaikki sulkapallosta kiinnostuneet.

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla JySS:n jäsen eikä sinulla tarvitse olla kilpailulisenssiä.

Buugi Cup järjestetään 8-10 kertaa vuodessa Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa Jyväskylässä. Pelit pelataan yleensä lauantaisin 9.00-16.00 välisenä aikana. Kisaluokissa on sekä kaksin- että nelinpelimahdollisuudet.

Yhden sarjan pelit pyritään pelaamaan 3-4 tunnin sisällä.

Kisat ovat avoimet kaikille. Lisenssipelaajat eivät saa ilmoittautua kuntosarjoihin, eivätkä pelaajat jotka ovat joskus olleet luokiteltu B-luokkaan tai korkeammalle.

Buugi Championshipissä pelataan kilpaluokan kaksin- ja nelipelit sekä kuntoluokan kaksin- ja nelinpelit.

BUUGI JUNIORISULISCUP

Buugi Juniorisuliscup on tarkoitettu kaikentasoisille 5-16 vuotiaille sulkapallosta kiinnostuneille.

Pelaajat jaetaan iän ja tason mukaan 4-5 pelaajan lohkoihin. Lohkon sisällä kaikki pelaavat kaikkia vastaan.

Lohkoihin pyritään saamaan mahdollisimman samantasoiset pelaajat. Lohkon voittajat pääsevät seuraavalla kerralla kovempaan lohkoon, ja heikommin menestyneet taas helpompaan lohkoon.

Kisassa pelataan sekä kaksin- että nelinpelit.

Järjestäjät tarjoavat tässä luokassa pallot.

HÖNTSÄSULISKISA

Höntsäsuliskisaluokka on tarkoitettu kaikille leikkimielisestä kisailusta kiinnostuneille. Aiempaa peli- tai kisakokemusta ei tarvitse tässä luokassa olla. Lisenssipelaajat ja pidempään harrastaneet eivät tähän luokkaa voi osallistua.

Tule kokeilemaan Keski-Suomen hauskinta suliskisaa. Ensimmäinen kerta on ilmainen!