Keski-Suomen Koulujenväliset Sulkapallokilpailut 2023


Keski-Suomen Koulujenväliset Sulkapallokilpailut 2023 - Kilpailukutsu

Jyväskylän Sulkapalloseura järjestää Koulujenväliset Sulkapallokilpailut 03.04-04.04.2023 Hippoksella ja Monitoimitalolla.


Kilpailupäivät ovat jakautuneet yläkoululle ja alakoululle:
- Ma 03.04. Alakoulu (Hippos + Monnari)
- Ti 04.04. Yläkoulu (Hipposhalli)

Kilpailuihin ovat tervetulleita kaikki oppilaat, joiden sarja järjestetään kilpailuissa.

Kilpailuissa kilpaillaan luokka-asteittain tyttöjen ja poikien omissa sarjoissa. Ala-asteella kilpaillaan luokka asteilla 3.-6. ja yläkouluissa 7.-9.

Koulut voivat ilmoittaa jokaiseen sarjaan kiintiön mukaisen määrän pelaajia. Kiintiöt ovat:
- Alakouluille 6 oppilasta / sarja
- Yläkoulut 8 oppilasta / sarja

Yhdestä koulusta voi siis osallistua 6 / 8 pelaajaa jokaiseen sarjaan (esimerkiksi samasta koulusta voi osallistua 6 oppilasta poikien 3. luokkalaisten sarjaan ja 6 pelaajaa tyttöjen 3. luokkalaisten sarjaan. Samoin 4. luokkalaisten sarjaan, jne).

Kilpailupäivä kestää 08:00-14:30.

Kilpailuissa pelataan sulkapallon kaksinpelin säännöillä, mutta eräpituus on todennäköisesti tavallista lyhyempi. Lyhyt kertaus säännöistä:

- Pitkät ja kapeat rajat
- Edellisen pallon voittanut syöttää, syöttö kulkee ristikkäiseen ruutuun (parillinen pistemäärä --> syöttö oikeasta ruudusta, pariton --> vasemmasta. Syötön pitää tapahtua alakautta, eli mailan varren tulee osoittaa alaspäin.
- Joka pallosta tulee piste.

Ilmoittautuminen tulee tehdä vapaassa muodossa, josta selkeästi tulee esiin oppilaan nimi ja sarja (luokka-aste / tytöt / pojat). Ilmoittautumisen takaraja on 24.03.2023.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

  • kilpailut@jyss.fi
  • +358 40 734 5892 (Ilari Nurmela, JySS päävalmentaja)Ilmaisia GIRLMINTON-leirejä tarjolla tyttöpelaajille ennen koulujenvälisiä

Jyväskylään on myös tulossa Girlminton-tapahtuma, jonka tavoitteena on tyttö- ja naispelaajien määrän kasvattaminen. Jyväskylässä tapahtuma toteutuu puolet päivästä kestävinä leireinä.
Girlminton-leireille voi osallistua kaiken tasoiset sulkapallosta kiinnostuneet pelaajat.

Leiri on ilmainen.

Tapahtuma järjestetään kahtena päivänä juuri ennen koulujenvälisiä kilpailuja. Molempiin tapahtumiin on oma ilmoittautuminen. Jyväskylässä molempiin leiritapahtumiin voivat ilmoittautua kaikki pelaajat, eli jäsenyyttä ei tarvita ilmoittautumiseen. Jyväskylästä lähtöisin olevat pelaajat voivat kaikki merkata ilmoittautumisen yhteydessä seurakseen "JySS" jos tietoa ilmoittautumisessa kysytään.

Ilmoittautumislinkki