JySSin aikuistreenit edistyneille pelaajille keskiviikkoisin ja perjantaisin aloitetaan syyskuun alusta Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa.

Share |
23.08.2018

JySSin aikuistreenit edistyneille pelaajille keskiviikkoisin ja perjantaisin aloitetaan syyskuun alusta Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa. Ensimmäiset treenit pidetään keskiviikkona 5.9.2018.

Keskiviikkona treenit pidetään klo 18-19.30 ja perjantaisin tuttuun aikaan klo 17-18.30.

Vähimmäisvaatimus treeniessä onnistumiselle on peruslyöntien sekä yhden pallon harjoitusten hallinta. Pelaajat jaetaan tarvittaessa tason mukaan treenaamaan keskenään. Myös varttuneemmat, kilpailutaustaiset junioripelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Uusia, aloittelevia pelaajia emme voi näihin treeneihin ottaa mukaan.

Treeneissä käydään läpi edellisten vuosien tapaan perustekniikoita (lyönnit ja liikkuminen), erilaisia lyöntiharjoituksia sekä monipuolisia peliharjoitteita.

Aiemmista vuosista poiketen kaudella 2018-2019 käytämme kertapohjaista laskutusta. Kauden alussa kaikki treeneihin osallistuvat pelaajat hankkivat 10-kerran kortin. Kortti on voimassa koko kauden (syksy ja kevät) ajan. Treeneissä voi siis käydä myös satunnaisesti silloin kuin se itselle parhaiten sopii, kauden aikana on yhteensä noin 60 treeniä.

Jokaiseen harjoitukseen ilmoittaudutaan erikseen Whatsapp-ryhmässä tai edellisten treenien aikana treenipaikalla. Kun 10 kertaa on tullut täyteen niin pelaaja hankkii uuden kortin. Kortilla voi käydä sekä keskiviikon että perjantain treeneissä. Whatsapp-ryhmään lisätään ainoastaan pelaajat jotka ovat ilmoittautuneet treeniryhmään MyClubin kautta. Ajantasainen puhelinnumero on välttämätön tieto MyClubissa jotta voimme lisätä pelaajan ryhmään.

Pelaajien tulee ilmoittaa osallistumisensa treeneihin joka viikko, keskiviikon treeneihin takaraja on saman viikon maanantai-ilta ja perjantain treeneihin ke-ilta. Valmentajat pitävät Whatsapp-ryhmää yllä ja seuraavat ilmoittautumisia. Treenien aikana voi myös ilmoittautua jo seuraavien viikkojen treeneihin, pidämme listaa tulevien viikkojen treeneistä esillä. Ilmoittautumiset pitää myös muistaa perua mikäli yllättäviä esteitä tulee.

Treeniin ilmoittauminen on laskutusperuste! Eli jos pelaaja jää pois treeneistä mihin on ilmoittautunut, niin silloin 10-kortilta vähennetään yksi kerta. Tämä systeemi on käytössä siitä syystä, että saamme treenipaikat hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Mikäli treeneihin ei ole tulossa, luonnollisesti silloin ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Molempiin treeneihin mahtuu maksimissaan 16 pelaajaa kerrallaan eli ilmoittautua kannattaa aina ajoissa. Mikäli treeni on täynnä, kannattaa ilmoittautua etukäteen jo seuraavaan treeniin. Treeneihin ei oteta pelaajia jotka eivät ole ilmoittautuneet ko. treeniin! Kenttiä on käytössä rajallinen määrä

Keskiviikon treenit vetää Aapo ja perjantain treenit Ilari.

10-kerran kortti kustantaa 100€ ja on voimassa koko kauden. Kortti tulee olla hankittuna aina ennen treeneihin osallistumista. Kun kortti täyttyy, tilalle hoidetaan uusi. Kortti on voimassa kevään 2019 loppuun saakka, viimeiset treenit pidetään huhtikuun lopussa. Voimassa oleva JySS jäsenmaksu vaaditaan kaikilta treeneihin osallistuvilta pelaajilta, se laskutetaan tarvittaessa erikseen.

Ilmoittautuminen treeneihin löytyy JySSin MyClubista. Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan ensimmäinen 10-kerran kortti.

Tervetuloa mukaan taas hulvattoman hauskoihin aikuistreeneihin:)

17.04.2019JySS:n jäsenille -10 % alennus Buugin liikuntaleireistä
12.04.2019Seuran uusi lehti JySSiläinen on nyt julkaistu!
08.04.2019Sulkapalloleiri kesän alussa Lappeenrannassa!
07.04.2019Liity JySS:n jäseneksi ja nauti monista eduista
03.04.2019JySS Kevätkisat 2019 lähestyvät - ohjeita ilmoittautumiseen
27.03.2019Ikäluokkamestaruus- ja SM 17-15 kisoista menestystä
13.03.2019Koulujenväliset 2019 pelattu
08.03.2019JySS julkaiseen historiansa ensimmäisen seuralehden
06.03.2019Buugi Cup 3. osakilpailu pelataan 16.3.
20.02.2019Hiihtoloman 2019 vapaat pelivuorot

Siirry arkistoon »