JySSin aikuistreenit edistyneille pelaajille keskiviikkoisin ja perjantaisin aloitetaan syyskuun alusta Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa.

Share |
23.08.2018

JySSin aikuistreenit edistyneille pelaajille keskiviikkoisin ja perjantaisin aloitetaan syyskuun alusta Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa. Ensimmäiset treenit pidetään keskiviikkona 5.9.2018.

Keskiviikkona treenit pidetään klo 18-19.30 ja perjantaisin tuttuun aikaan klo 17-18.30.

Vähimmäisvaatimus treeniessä onnistumiselle on peruslyöntien sekä yhden pallon harjoitusten hallinta. Pelaajat jaetaan tarvittaessa tason mukaan treenaamaan keskenään. Myös varttuneemmat, kilpailutaustaiset junioripelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Uusia, aloittelevia pelaajia emme voi näihin treeneihin ottaa mukaan.

Treeneissä käydään läpi edellisten vuosien tapaan perustekniikoita (lyönnit ja liikkuminen), erilaisia lyöntiharjoituksia sekä monipuolisia peliharjoitteita.

Aiemmista vuosista poiketen kaudella 2018-2019 käytämme kertapohjaista laskutusta. Kauden alussa kaikki treeneihin osallistuvat pelaajat hankkivat 10-kerran kortin. Kortti on voimassa koko kauden (syksy ja kevät) ajan. Treeneissä voi siis käydä myös satunnaisesti silloin kuin se itselle parhaiten sopii, kauden aikana on yhteensä noin 60 treeniä.

Jokaiseen harjoitukseen ilmoittaudutaan erikseen Whatsapp-ryhmässä tai edellisten treenien aikana treenipaikalla. Kun 10 kertaa on tullut täyteen niin pelaaja hankkii uuden kortin. Kortilla voi käydä sekä keskiviikon että perjantain treeneissä. Whatsapp-ryhmään lisätään ainoastaan pelaajat jotka ovat ilmoittautuneet treeniryhmään MyClubin kautta. Ajantasainen puhelinnumero on välttämätön tieto MyClubissa jotta voimme lisätä pelaajan ryhmään.

Pelaajien tulee ilmoittaa osallistumisensa treeneihin joka viikko, keskiviikon treeneihin takaraja on saman viikon maanantai-ilta ja perjantain treeneihin ke-ilta. Valmentajat pitävät Whatsapp-ryhmää yllä ja seuraavat ilmoittautumisia. Treenien aikana voi myös ilmoittautua jo seuraavien viikkojen treeneihin, pidämme listaa tulevien viikkojen treeneistä esillä. Ilmoittautumiset pitää myös muistaa perua mikäli yllättäviä esteitä tulee.

Treeniin ilmoittauminen on laskutusperuste! Eli jos pelaaja jää pois treeneistä mihin on ilmoittautunut, niin silloin 10-kortilta vähennetään yksi kerta. Tämä systeemi on käytössä siitä syystä, että saamme treenipaikat hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Mikäli treeneihin ei ole tulossa, luonnollisesti silloin ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Molempiin treeneihin mahtuu maksimissaan 16 pelaajaa kerrallaan eli ilmoittautua kannattaa aina ajoissa. Mikäli treeni on täynnä, kannattaa ilmoittautua etukäteen jo seuraavaan treeniin. Treeneihin ei oteta pelaajia jotka eivät ole ilmoittautuneet ko. treeniin! Kenttiä on käytössä rajallinen määrä

Keskiviikon treenit vetää Aapo ja perjantain treenit Ilari.

10-kerran kortti kustantaa 100€ ja on voimassa koko kauden. Kortti tulee olla hankittuna aina ennen treeneihin osallistumista. Kun kortti täyttyy, tilalle hoidetaan uusi. Kortti on voimassa kevään 2019 loppuun saakka, viimeiset treenit pidetään huhtikuun lopussa. Voimassa oleva JySS jäsenmaksu vaaditaan kaikilta treeneihin osallistuvilta pelaajilta, se laskutetaan tarvittaessa erikseen.

Ilmoittautuminen treeneihin löytyy JySSin MyClubista. Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan ensimmäinen 10-kerran kortti.

Tervetuloa mukaan taas hulvattoman hauskoihin aikuistreeneihin:)

31.01.2019JySS jäsenedut 2019
21.01.2019Buugi Championshipin ja Juniorisuliscupin kevään 2019 2.osakilpailut pelataan 16.2.
09.01.2019Buugi Championshipin ja Juniorisuliscupin kevään 2019 kisapäivät julkaistu
08.01.2019JySS jäsentiedote 1/2019
18.12.2018Joulun ja uuden vuoden vapaat pelivuorot
28.11.2018Buugi Championshipin ja Juniorisuliscupin pikkujoulukilpailut pelataan lauantaina 15.12.
30.10.2018Buugi Championshipin ja Juniorisuliscupin syksyn 3.osakilpailut pelataan 10.11.
23.08.2018JySSin aikuistreenit edistyneille pelaajille keskiviikkoisin ja perjantaisin aloitetaan syyskuun alusta Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Buugissa.
16.08.2018Lauantain ja sunnuntain vapaat pelivuorot Kuokkalan Graniitissa alkavat 18.8.
16.08.2018Buugi Championship ja Juniorisuliscup uudistuvat

Siirry arkistoon »