Sulkapallokoulun jatkoryhmät 1 & 2

Tervetuloa Sulkapallokoulun jatkoryhmiin!

Jatkoryhmä 1 on suunnattu 2-5 luokkalaisille ja jatkoryhmä 2 on suunnattu 6-9 luokkalaisille. Ryhmissä syvennetään sulkapallon lajitaitoja ja harjoitellaan teknisesti ja taktisesti edistyneempiä asioita. Ryhmä on myös hyvä paikka kilpailemisesta kiinnostuneille. Pelaajien odotetaan osaavan sulkapallon peruslyönnit ja säännöt. Ryhmän valmennuksesta vastaa kokeneet JySS-valmentajat.

Sulkapallokoulun jatkoryhmiin otetaan mukaan rajallinen määrä pelaajia. Ala- ja Yläkoulun sulkapallokoulussa aiemmin kaksi kertaa viikossa käyneet edityneet pelaajat ovat halutessaan tervetulleita kokeilemaan hieman lisähaastetta. Uusia pelaajia ei oteta suoraan jatkoryhmiin.

Mikäli olet kiinnostunut Kilpajunioreiden harjoituksista, niin ota yhteyttä: toimisto@jyss.fi

Kilpajunioreiden vetäjinä toimivat ammattitaitoiset ja innotavat valmentajat.

Kaikki kilpajunioreihin osallistuvat pelaajat sitoutuvat käymään treeneissä 2-3 kertaa viikossa. Tällä tavoin taataan kaikille pelaajille tasapuolinen kehityskäyrä kauden aikana.

Kilpajunioreiden treenikalenteriin kuuluu myös osallistuminen talven kilpailutarjontaan, ainakin Jyväskylän alueen kisoissa (JySSin omat kisat ja Buugi Juniorisuliscup / Championships)

Tervetuloa taas mukaan kilpajunioreiden treeneihin, tehdään ensi talvesta yhdessä taas huippumukava talvikausi :)

Harjoittelumaksuun sisältyy oikeus käydä JySS:n vapailla pelivuoroilla viikonloppuisin Kuokkalan Graniitissa. Pelivuorot ovat lauantaisin klo 11:00-14:00 ja sunnuntaisin klo 10:00-11:45.

Mene Ilmoittautumaan JySS MyClub -linkin kautta.