Tervetuloa Jyväskylän Sulkapalloseuraan

Liity JySS jäseneksi TÄSTÄ.

Ilmoittaudu JySS treeniryhmiin ja pelivuoroille JySS:n MyClubissa.

JySS Cup: Ilmoittautuminen

JySS WhatsApp: Seura ylläpitää Whatsapp-ryhmiä, joissa peliseuraa haetaan kaiken tasoisista pelaajista kaksariin ja neluriin.

JySS Verkkokauppa: Seuranjäsenille JySS verkkokauppa myClubissa, josta sulkapallovarusteet jäsenhintaan.

JySS KESÄ 2024 sulkapalloryhmät

Junioreiden kesäharjoitukset

 • Ma 15:30-17:00 Hipposhalli
 • Ke 14:00-15:30 Hipposhalli
 • To 17:30-19:00 Hipposhalli (seuran yhteinen pelivuoro)

Jatkojunioreiden kesäharjoitukset

 • Ti 16:30-18:00 Hipposhalli
 • To 15:30-17:00 Hipposhalli
 • To 17:30-19:00 Hipposhallilla (seuran yhteinen pelivuoro)
 • Pe 12:00-13:30 Hipposhalli

Junioreiden kilparyhmä

 • Harjoitusaikataulu ilmoitetaan erikseen

PeliKlubi

 • Ma 16.15-17.45 Monitoimitalossa
 • Ke 16.15-17.45 Monitoimitalossa
 • To 17:30-19:00 Hipposhallilla (seuran yhteinen pelivuoro)

Aikuisten ohjatut kesävuorot

Seuran yhteinen pelivuoro

 • To 17:30-19:00 Hipposhallilla

Katso kaikkien ryhmien kuvaukset: JySS myClub kesän2024 ryhmät

Ryhmät ovat suosittuja ja täyttyvät pian, joten ole nopea ja varmista paikkasi haluamassasi ryhmässä.

Kaikkiin ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu JySSin MyClub -järjestelmässä.

Uudet pelaajat voivat käydä kokeilemassa treenejä kaksi kertaa veloituksetta ja ilmoittautuminen ryhmään tulee tehdä tämän jälkeen.

Junioreiden harjoittelumaksuun sisältyy oikeus käydä JySS:n vapailla pelivuoroilla viikonloppuisin Kuokkalan Graniitissa. Pelivuorot ovat lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.00-12.00.

Kaikissa kysymyksissä sinua palvelee JySS:n toimisto: toimisto@jyss.fi

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan huippukivan harrastuksen pariin!

Jyväskylän Sulkapalloseura ry on vuonna 1977 perustettu Jyväskylässä toimiva sulkapalloseura. Seuran toiminnan ydin on monipuolisen junioritoiminnan ylläpitäminen ja kehittäminen, mutta myös seuran aikuissulkapallotoiminta on vireää niin kilpailu- kuin harrastajapuolellakin. JySSissä on jäseniä tällä hetkellä noin 300, joista junioreita noin 180.

Sulkapallo on hauska ja monipuolinen mailapeli, joka sopii kaiken ikäisille ja tasoisillepelaajille. Laji on helppo aloittaa sillä alussa tarvitset vain mailan, pallon ja pelikaverin. Sulkapallo onkin erinomainen kuntoilulaji, johon yhdistyy fyysisen puolen lisäksi myös sosiaalisuus. Huipputasolla sulkapallo on kuitenkin jo vaativa ja nopeatempoinen peli, joka vaatii paljon erilaisia taitoja.

Sulkapallo on harrastuksena monipuolinen laji, jossa lapsi ja nuori pääsee kehittämään omia taitojaan ja oppii uusia asioita asiantuntevassa ohjauksessa. arjoituksissa lapset ja nuoret saavat monipuolisia liikuntakokemuksia, sosiaalisia taitoja ja yhteistoimintaa kuitenkaan unohtamatta.

Sulkapalloharrastus kehittää useita eri fyysisiä ominaisuuksia kuten mm. kehon hallintaa, nopeutta sekä kestävyyttä. Myös leikkimielinen kilpailu ja sääntöjen opettelu kuuluvat yhtenä osana harrastukseen. Näiden kautta lapsi ja nuori oppii käsittelemään myös omia tunteitaan ja toimimaan ryhmässä. Harjoittelun lähtökohtana on aina lapsen omat tavoitteet ja halu liikkua sekä oppia uusia asioita.

Harrastuksessa on hyvä olla myös lapsen tai nuoren itsensä asettamia tavoitteita. Taitojen kehittyminen vaatii paljon toistoja ja omien tavoitteiden tulisikin olla realistisia harjoittelumääriin nähden. Useamman kerran viikossa liikkuminen ja taitojen monipuolinen harjoitteleminen onkin avain kehittymiselle ja liikunnallisen elämäntavan oppimiselle.

Sulkapallon harrastaminen Jyväskylän Sulkapalloseurassa on helppoa ja jokaiselle löytyy varmasti itselleen sopiva ryhmä omien tavoitteiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Lapsille ja nuorille on ryhmiä alle kouluikäisistä aina 20-vuotiaisiin saakka. JySSillä on ryhmiä myös aikuisharrastajille.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

Tervetuloa hyvään seuraan!

Marko Puhakka
hallituksen puheenjohtaja

Sähköposti: toimisto(at)jyss.fi